Gök Gürültülü

Muhasebe Öğrencileriyle Bilgi Deneyim Paylaşımı

24.04.2017

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü ile Sakarya SMMM Odası işbirliğinde 19 Nisan Çarşamba günü “Muhasebe Öğrencileriyle Bilgi Deneyim Paylaşımı” isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya SMMM Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Oda Başkanı ve Oda Üyelerinin meslek mensubu olma yolundaki deneyimleri, Muhasebe Mesleğinde Etik, TESMER eğitimleri, meslek mensuplarının önlisans muhasebe eğitimi ve 3+1 öğrencileri için öneri ve değerlendirmeleri, yeni mezunlarda aradıkları olması gereken mesleki yeterlilikler konuları işlendi.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, etkinlik kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşan Oda Başkanı ve meslek mensuplarına Sapanca MYO adına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

24.04.2017 – YC