MSCA Post-Doc Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı Etkinliği

MSCA Post-Doc Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı Etkinliği
25.12.2023
792
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Dekanlığı (ARDEK) tarafından, MSCA Post-Doc Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı Etkinliği düzenlendi.

ARDEK tarafından SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi Fuat Sezgin Salonu’nda düzenlenen “MSCA Post-Doc Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı” isimli etkinliğe, Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Derya Deniz konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğe, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, Araştırma Dekanı Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu, akademisyenler ve araştırmacılar katılım gösterdi.

MSCA Post-Doc üzerine tecrübelerini aktaran Dr. Öğretim Üyesi Derya Deniz, MSCA programları başvurularında kararlı olunması gerektiğini ifade ederek, “Yılmamak lazım, çalışmaları devam ettirmek ve muhakkak başvurmak gerekiyor. Oranlara baktığımızda da her sekiz projeden birisinin kabul aldığını görebiliriz.” dedi.

Proje yazım sürecinde detaycı olmak gerektiğine de dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Deniz, “Detaylar, proje yazım sürecinin merkezinde yer alıyor. Proje yazarken detaylara yer vermeniz kabul olma olasılığını arttıracaktır” diye konuştu. Proje yazımında iş paketleri konusuna da değinen Dr. Öğretim Üyesi Deniz, iş paketleri yazılırken risk faktörlerinin de yazılmasının gerektiğini ve risk faktörleri yazılırken dikkatli olunması gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Etkinlik, soru-cevap kısmının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan’ın konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Derya Deniz’e teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.

 


792 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.