Sıcak

Mevlana Değişim Programı Tanıtım ve Başvuru Etkinliği Yapıldı

22.02.2017

Sakarya Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından “Mevlana Değişim Programı” kapsamında tanıtım ve başvuru için bilgilendirme etkinliği düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nden Mevlana Değişim Programı sorumlusu Akın Kelebek katıldı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yürütülen Mevlana Değişim Programına ilişkin öğrencileri bilgilendiren Kelebek, Değişim Öğrencileri Topluluğu faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Kelebek, daha sonra süreç takvimi ile ilgili bilgiler vererek, öğrencilerin Mevlana Değişim Programı’na nasıl ve hangi şartlarda dâhil olabileceği, adayların hangi ülkelere hangi şartlarda gidebileceği ve bu ülkelerde nelerle karşılaşabilecekleri gibi konulardan bahsetti.

Başvuruların “degisim.sakarya.edu.tr” adresinden alınacağını söyleyen Kelebek, yeni başvuru sistemini simülasyonlar ile tanıttı ve etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

22-02-2017 / C. Evcim