Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrencileri Poster Sunumu Yaptı

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrencileri Poster Sunumu Yaptı
16.01.2020
4.384
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencileri Tasarım dersi kapsamında poster sunumu yaptı.

SAÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünde düzenlenen poster sunumuna Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hatem Akbulut, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alp ve bölüm akademisyenleri katıldı. Toplamda 70 poster sunumun hazırlandığı etkinlikte, 200 öğrencinin projeleri sunuldu.

Öğrenciler tarafından Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümüyle alakalı, demir çelik, makina imalat, otomotiv, enerji depolama, medikal ve savunma, vb. sanayilere yönelik metalik, seramik, polimerik ve kompozit malzemelerin geliştirilmesi üzerine yapılan poster sunumları akademisyenler tarafından oluşturulan jüriler ile değerlendirildi. Grup çalışmasıyla tasarım projelerini hazırlayan öğrenciler, problem tespit etme, malzeme seçme ve tasarlama, veri analizi ve yorumlama kabiliyeti kazanmaları sağlandı.

Sunum sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akbulut, öğrencilerinin sunumlarından dolayı tebrik ederek, inovatif bakış açısı kazandıran bu tarz etkinlerin öğrenciler için önemli kazanımlar olduğunu dile getirdi.

17/01/2020


4.384 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.