Markaların Yolculuğu

Markaların Yolculuğu
16.12.2019
1.982
A+
A-

Sakarya Üniversitesi 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından “Markaların Yolculuğu” adlı konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan konferansa Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasına Arçelik’in yolculuğunu anlatarak başlayan Tüfekçi, AR-GE çalışmalarından, ürün geliştirmede bazen sektör dışı bakış açılarının ne kadar faydalı olduğundan ve pazarlara göre ürünlerin özelliklerini değiştirerek müşterilere değer katma çabalarından bahsetti.

Tüfekçi, konuşmasının devamında yerelde Milli Takım ve Beşiktaş’a, globalde ise FC Barcelona futbol kulübüne olan sponsorluklarının görünürlük ve bilinirlik için önemini belirterek, bu çalışmaları ile herhangi bir reklamdan daha fazla etkileşim elde ettiklerini açıkladı.

Tüfekçi, başarılı girişim hikayelerinden aşina olunan “Her şey bir garajda başladı” cümlesinden hareketle, ismini ‘Bigg Arçelik Garage’ verdikleri yeni jenerasyon AR-GE merkezinden bahsetti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tüfekçi, “Gençken birçok farklı işte çalıştım. Farklı insanlar tanımak ve farklı bakış açıları kazanmak çok önemli. Gençlere kesinlikle şimdiden çalışma hayatına dâhil olmalarını öneririm” şeklinde konuştu.

Tüfekçi, konuşmasının sonunda üç öğrenciye Milli Takım forması hediye etti.

16-12-2019 / ST


1.982 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.