Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği’nden Ziyaret

17.07.2017

Sakarya Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Başkanı Muzaffer Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Derneğin çalışmaları hakkında Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a bilgiler veren Sakarya Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Başkanı Muzaffer Coşkun, şehit aileleri ve gazilere verdiği destekten dolayı Rektör Elmas’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmas, “Son yıllardan ülke olarak çok çalkantılı süreçlerden geçtik. Çok şükür aziz milletin fedakâr duruşu neticesinde bu süreçleri atlattık. 15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla da Ülkemiz için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize, 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a, Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği üyeleri tarafından plaket edildi.

14.07.2017 – YC