Korucuk – Yenikent Sivil İnisiyatifi’nden Tıp Fakültesi’ne Ziyaret

Korucuk – Yenikent Sivil İnisiyatifi’nden Tıp Fakültesi’ne Ziyaret
08.05.2013
649
A+
A-

Korucuk- Yenikent Muhtar, Dernek, Vakıf, Sendika ve bazı siyasi parti temsilcileri Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti.

Korucuk- Yenikent Sivil İnisiyatifi Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret etti.  Tıp Fakültesi hakkında düşüncelerini, beklentilerini dile getiren inisiyatif üyeleri Tıp fakültesinin kuruluşundan bu yana fakültenin gelişim süreci, gelecek planları ve son durumu hakkında Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir’den bilgi aldı.

İnisiyatif üyelerine, bir sunum yapan Dekan Prof. Dr. Akdemir, Tıp Fakültesi, Korucuk, devam eden ve planlana projeler ve öğrenci eğitimi konusunda grup üyelerine bilgi verdi.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren inisiyatif üyeleri, İlimizdeki Tıp Fakültesini tanımamış olduklarını anladıklarını ve bu ziyaretten edindikleri bilgilerle çok gurur duyduklarını belirttiler ve her konuda Fakültemize destek vereceklerini belirterek ayrıldılar.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin ev kiralama konusunda muhtar ve ‘ada’ yöneticilerinden yardımcı olmalarını rica eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemire, ev kiralarını 150 TL ile sınırlandırdıklarını ve herhangi bir problem durumunda öğrencilerin doğrudan muhtarlarımızla görüşmelerini ifade ettiler.

08/05/2013 – YC


649 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.