Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Semineri

12.12.2013

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından 9’uncusu düzenlenen ‘Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Semineri’ SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen 9’uncu Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Semineri’ne, Koç Üniversitesi Öğr. Gör. Semih Yalman konuşmacı olarak katıldı.

Büyük ülke olmak için büyük hayaller kurmak gerektiğini ifade eden Öğr. Gör. Yalman, “Kuvvetli beyinler fikirleri, basit beyinler insanları tartışır. Hayal dünyasında olmadığımız zamanlarda uğraşacağımızın şey insanlardır” diye konuştu.

Hayallerimizi sadece hayal kurarak gerçekleştiremeyeceğimizi söyleyen Koç Üniversitesi Öğr. Gör. Yalman; ‘ Hayal yetmiyor onun için çalışmakta gerekiyor’ dedi.

Öğr. Gör. Yalman, konuşmasının sonunda seminere katılan öğrencileri sahneye çağırarak onların hayallerini dinledi.

12-12-2013 / KS