Karayolları ve Trafik Güvenliği

11.03.2014

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü tarafından ‘Çarşamba Söyleşileri’  kapsamında düzenlenecek olan “Karayolları ve Trafik Güvenliği” isimli söyleşi 12 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü tarafından ‘Çarşamba Söyleşileri’  kapsamında düzenlenecek olan “Karayolları ve Trafik Güvenliği” isimli söyleşi 12 Mart Çarşamba günü Fen Bilimleri Enstitüsü Konferans Salonu’nda saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

Hem global hem de yerel ölçekteki trafik ve yol güvenliği problemlerinin masaya yatırılacağı söyleşiye, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Hakan İzmir, SAÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Aslan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürü Mecid Yıldırır konuşmacı olarak katılacak.

11/03/2014 – YC