Kampüste Türkmen Spor Şöleni

23.11.2016

Türkmenistan İstanbul Başkonsolosu Myratgeldi Seyitmammedov, Sakarya Üniversitesi’nde Türkmen öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin karşılaşmalarını izlemek üzere SAÜ Kampüsü Spor Tesislerini ziyaret eden Başkonsolos Seyitmammedov, öğrencilerle hem sohbet etti hem de karşılaşmaları heyecanla takip etti. Karşılaşmaları düzenleyen üniversite yönetimine ve Spor Müdürlüğüne teşekkür eden Seyitmammedov, günün anısına görevliler ve öğrencilere hediyeler verdi.

Türkmenistan’ın 25. Bağımsızlık Yılı dolayısıyla bu etkinlikte bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Seyitmammedov, Türkiye ve Türkmenistan kardeşliğine vurgu yaptı.

23-11-2016 / SKS-Spor