Sisli

İşletme Öğrencilerine Kişisel Gelişim Etkinliği

13.10.2016

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından İşletme Fakültesi’nde “Kişisel Gelişim Etkinliği” düzenledi.

SAÜ  İşletme Fakültesi Gültekin Yıldız Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Uzman Psikolog Neşe Ünal konuşmacı olarak katıldı. Düzenlenen etkinlikte kişisel gelişim ve iletişim hakkında İşletme Fakültesi öğrencileri bilgilendirildi.

Neşe Ünal iletişim, iletişim yetenekleri, beden dili ve empati konularına değindi. Empati ve beden dili ile ilgili öğrencilerle birlikte iletişim oyunları gerçekleştirildi. Beden dilinin önemine dikkat çeken Ünal ”Beden dilinin iletişimde ağırlığı yüzde altmıştır. Bakışlar, mesafe, aksesuar ve giyim konuşmada önemli bir etki gösterir” dedi.

Ünal devamla, “Empati, iletişimde karşımızdaki kişinin duygularını daha iyi anlayabilmemiz ve kişinin verdiği tepkileri algılamamızda etkili bir husustur” diyerek empatinin iletişimdeki önemine vurgu yaptı.

Etkinliğe öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Bir saat süren etkinlik sonunda öğrenciler Uzman Psikolog Neşe Ünal’a kişisel gelişim hakkında sorularını yöneltti.

12/10/2016 ŞB-HB4