İşletme Fakültesi’ne Ziyaret

İşletme Fakültesi’ne Ziyaret
12.02.2018
1.091
A+
A-

Sakarya İşletme Fakültesi, Sakarya AK Parti Milletvekili Mustafa İsen’i ağırladı.

SAÜ İşletme Fakültesi Toplantı Salon’unda gerçekleşen ziyarette SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can ve akademisyenler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Can, fakülte, İşletme Fakültesi’nin başvurduğu AACSB akreditasyon süreci ve Fakülte Danışma Kurulu hakkında bilgi verdi. AACSB akreditasyonunun, İşletme Fakülteleri için en üst düzeyde bir başarı standardı olduğunu söyleyen Dekan Prof. Dr. Can, “AACSB , İşletme eğitiminin gelişmesine yönelik eğitim kurumlarının ve işletmelerin üye olabildiği, bir işletme fakültesinin tüm birimlerinin katılımını gerektiren zorlu bir sürecin ardından verilen akreditasyon” dedi.

Yükseköğretim alanında dünya da ne konuşuluyorsa Sakarya Üniversitesi’nde uygulandığını dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Günümüzde eğitim-öğretim süreçlerinde öğrenci merkezli eğitim modeli ön plana çıkmış durumda. Biz analitik düşünen, dünyaya açık, sosyal iletişim becerileri yüksek, başka disiplinlere açık, değişime ayak uydurabilecek, liderlik kabiliyetleri güçlenmiş nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda üniversite olarak tüm bölümlerimizi akredite ediyoruz. Türkiye’de en çok bölümü akredite edilmiş üniversiteyiz” şeklinde konuştu.

Fakültede yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren İsen, akreditasyon sürecinde atılacak adımlar konusunda her türlü yardıma açık olduğunu söyledi.

Ziyarette İsen’e, İşletme Fakültesi’nde kurulan Türkiye’nin ilk bulut tabanlı ERP laboratuvarı ve Trademaster Finans Laboratuvarı gezdirildi.

12/02/2018 – MA


1.091 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.