İş Dünyası KariyerFest ile Sakarya Üniversitesinde

11.05.2022

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği kariyer buluşmalarının planlandığı KariyerFest kapsamında iş dünyasının önde gelen birçok ismi, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.

KariyerFest, ulusal ve uluslararası düzeydeki firmaların yönetici pozisyonundaki kişiler ile öğrencilerin tecrübe paylaşımı yapmalarına yönelik bir faaliyettir. Bu bağlamda zirve isimlerin üniversitemizde misafir edilerek öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı planlamaktadır.

12 Mayıs: Cem Gün (SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı) “Deneyim Paylaşımı”

12 Mayıs: ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın

12-13 Mayıs: İş ve Meslek Danışmanları Nermin Dindar ve Erdal Kızılkaya (Sakarya İŞKUR Müdürlüğü)

13 Mayıs: Mahmut Serdar Yüksel (Vakıf Katılım Eğitim Müdürlüğü Birim Müdürü)