İnsan Kaynakları Yönetimine Dair Herşey

07.11.2014

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nün düzenlediği “Oyak Yatırım’da İnsan Kaynakları Yönetimine Dair Herşey” konferansı, Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Oyak Yatırım İnsan Kaynakları Yöneticisi Şule Sönmez’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Oyak Yatırım şirketinin kurumsal insan kaynakları süreçleri ile kariyer planlama gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi. Bir insan kaynakları müdürünün kişisel kariyer yolculuğunu öyküsel biçimde öğrencilere aktaran Sönmez, Oyak Yatırım şirketinin kurumsal insan kaynakları yönetimi gelişimi, Oyak Yatırım’da staj imkanları, Oyak Yatırım’da ilginç iş görüşmeleri, mülakat anekdotları konularında katılımcı öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu konferansta Sönmez, iyi bir CV’nin nasıl yazılması gerektiği konusunda örneklerle desteklediği sunumuyla da bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

07/11/2014 – ST