İletişim Fakültesi Tasarım Atölyeleri Başlıyor

İletişim Fakültesi Tasarım Atölyeleri Başlıyor
08.03.2022
1.645
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından tasarım ve video düzenleme programları üzerine atölye eğitimleri düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrencilerin sektöre hazırlanmaları için yeni bir çalışmaya daha imza atılıyor. SAÜ İletişim Fakültesinde dijitalleşen dünyada öğrencilerin sahip olması gereken temel tasarım ve içerik üretme becerilerinin gelişmesi adına atölyeler düzenlenecek. Bu sayede teorik eğitimlerin yanı sıra pratik deneyimlere sahip olacak öğrenciler, sektörün dinamiklerini kavrayarak kendilerini geliştirebilecekler.

İletişim Fakültesi İletişim ve Tasarım, Radyo Sinema ve Televizyon, Gazetecilik ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümlerinin iş birliğiyle düzenlenen projede sektörün ihtiyaçlarını karşılayan pek çok program bulunuyor.

Tamamıyla ücretsiz olan bu eğitimler arasında After Effect, Illustrator, InDesign, Premier Pro, Photoshop yer alıyor. Devam zorunluluğu olan çalışmalarda workshopları belirlenen kriterler çerçevesinde tamamlayan öğrencilere sertifika verilecek.
1.645 kez görüntülendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.