İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Linöl Baskı Sergisi

25.05.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri Linöl Baskı çalışmalarıyla sergi gerçekleştirdi.

SAÜ İletişim Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileri Reklam Tasarımı ve Yönetimi dersi kapsamında linöl baskı sergisi düzenledi. Baskı çalışmalarından oluşan serginin açılışı bugün saat 11.00’de İletişim Fakültesinde gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören sergiye İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel ve akademisyenler katıldı.

Linöl baskı sergisini düzenleyen Feyza Kıvırcı sergi hakkında, “Linöl baskı tamamen güzel sanatlara bağlı ama İletişim ve Tasarımı Bölümünün de güzel sanatlardan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Öğrencilerin boyalara, tinerlere dokunması gerektiğini düşündüm. Eski zamanlarda fotoğraf baskısının nasıl yapıldığını bilmeleri ve kendilerine hatıra kalması için bir eser yapılmasını istedim. Deriye boyama işlemi yaptık. Kâğıda da baskısını yaptıktan sonra böyle güzel eserler ortaya çıktı. Bu baskıyla İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerinin farkını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Haber-Fotoğraf: Melike Sarıkaya

ETİKETLER: