İlahiyat Fakültesinde Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Töreni

İlahiyat Fakültesinde Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Töreni
17.05.2018
1.575
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde hazırlık sınıfı öğrencilerinin Yıl Sonu Töreni gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Nisreen Mousa Abdallah Oqlah ve Öğr. Gör. Reda Abdelsalam Elshenawy Elsayed rehberliğinde hazırlanan ve fakülte konferans salonunda yapılan programa Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman, bazı öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Musab Tiryaki’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, konuşmalarla devam etti. Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hamza Ermiş, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Programın açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı ise başta Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hamza Ermiş olmak üzere, hazırlık sınıflarında derslere giren öğretim elemanlarına yıl boyunca gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca programın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Bostancı, öğrencilere sınavlarda başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmasının ardından hazırlık sınıfları arasından seçilen öğrenci grupları arasında Arapça Bilgi ve Kültür Yarışması yapıldı. Etkinlikte hazırlık sınıfı öğrencilerinin yıl boyunca çekinmiş oldukları ve anılarını yansıtan fotoğraflar ile Arapça olarak hazırladıkları mizah içerikli videolar izlendi. Daha sonra Öğr. Gör. Reda Abdelsalam Elshenawy Elsayed’in destekleriyle hazırlanan “Kudüs Filistin’in Başkentidir” başlıklı tiyatro ve Filistin dans gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca İlahiyat Fakültesi Arapça Şiir Yarışması’nda dereceye giren Abdullah Ferhat Şirin ve Abdurrahman Muaz tarafından birer şiir seslendirildi.

Program, Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Doç. Dr. Osman Güman, Dr. Öğr. Üyesi Hamza Ermiş ve Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şirin tarafından Arapça Bilgi ve Kültür Yarışması’nda dereceye giren gruplara; Dr. Öğr. Üyesi Bayram Demircigil ve Öğr. Gör. Amir Mirza tarafından da programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

17-05-2018 //


1.575 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.