İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesinden Proje Hazırlama Semineri

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesinden Proje Hazırlama Semineri
04.12.2017
841
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce, Erciyes Üniversitesi’nde ‘Proje Tecrübe Paylaşımı’ isimli bir etkinliğe katıldı.

Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi’nde TÜBİTAK ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) ve SOBAG (Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Gurubu) tecrübe paylaşımı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak SAÜ İlahiyat Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce katıldı.

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen programa, başta İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt ve Fakülte öğretim elemanları olmak üzere, sosyal bilimlerin farklı alanlarından akademisyenler dinleyici olarak katıldı. Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce seminerde TÜBİTAK tarafından kabul edilen ve halen yürütülmekte olan “Kur’an Kurslarındaki Dezavantajlı Kadınların Sosyalleşme Problemleri ve Çözüm Önerileri” isimli projesini anlattı. Dr. İnce, etkinlikte tecrübelerini paylaşarak, soruları yanıtladı.

Düzenlenen tecrübe paylaşımı etkinliğiyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, “Projesiz Akademisyen Kalmasın” hedefimiz doğrultusunda konuyla ilgili isim yapmış uzmanları araştırmacılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce’nin projesi, ilahiyat alanında kabul edilen ilk TÜBİTAK projelerinden birisi olması dolayısıyla önem arz etmektedir.

04/12/2017 – MA


841 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.