İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
07.10.2024
367
A+
A-

İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı 2 Ekim Çarşamba günü İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Meydan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Ali Bağır ve Dr. Kübra Cevherli, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Bayram Demircigil, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Batak ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Memiş ile akademik personel katıldı.

Toplantı İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Meydan’ın konuşmasıyla başladı. Sözlerine bir önceki dekan olan Prof. Dr. Ahmet Bostancı şahsında önceki idari ekibin tamamına teşekkür ederek başlayan Prof. Dr. Hasan Meydan, yeni dönemle ilgili dilek ve temennilerini dile getirdi. Dekan Prof. Dr. Hasan Meydan’ın konuşmasında öğrenci istatistikleri, ders paketleri gibi eğitim-öğretimle ilgili bilgilere, proje ve yayın gibi araştırma faaliyetlerine, fakülteye dış ülkelerden gelen heyetler ve Uluslararasılaşma Koordinatörlüğü gibi uluslararasılaşma hedeflerine binaen atılan adımlara, çalışma gruplarının ve idari personel işlerinin düzenlenmesi gibi personel ile ilgili konulara ve kurum içi düzenlemelere yer verildi.

Toplantıda Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Bayram Demircigil, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Batak ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Memiş de bölümleriyle alakalı değerlendirmelerde bulundular.

Dilek ve temenniler bölümünün ardından toplantı sona erdi.


367 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.