İki Dönem Arası Kütüphane Molası

İki Dönem Arası Kütüphane Molası
23.06.2022
866
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, okumayı sevdirmek ve kütüphaneyi yakından tanıtmak için çocukları ağırlamayı sürdürüyor.

Sakarya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 21-22-23 Haziran tarihleri arasında ana sınıfı/ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere üç ayrı gruba “İki Dönem Arası Kütüphane Molası 2” adlı etkinlik düzenlendi.

Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara kütüphane bilgi kaynakları ve hizmetleri anlatıldı. Sakarya Üniversitesi personel çocuklarının katıldığı etkinlikte geleceğin üniversite öğrencileri olarak, Kütüphaneyi keşfetmeleri ve bilgiye erişimin önemini anlamaları amaçlandı. Kütüphane tanıtımı sonrası öğrenciler eğlenceli vakit geçirerek resim yaptılar.

Sakarya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Şenay Kesim, ilk kez 2021’de gerçekleştirilen etkinliğin ileriki yıllarda da devam ettirilmesi planlandığını söyleyerek katılım sağlayan öğrencilere teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.


866 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.