Hidrojen Tasarım Yarışması

Hidrojen Tasarım Yarışması
21.09.2011
634
A+
A-

Her yıl geleneksel olarak Amerikan Enerji Bakanlığı desteği ile Hidrojen Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Hidrojen Tasarım Yarışması’nın bu yılki konusunu “Yerel Kaynaklar Kullanarak Bir Üniversite Kampüsü İçin, Birleşik Isı, Hidrojen Ve Güç Sistemi Tasarlama” oluşturuyor.

Tüm dünyadan lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katıldığı yarışmada mühendislikten pazarlamaya çeşitli disiplinlerdeki  öğrenciler takım halinde yeteneklerini ve akademik çalışmalarını hidrojen ve yakıt endüstrisine uyarlamaya çalışıyor.

Yarışmanın bu seneki konusunu  “Yerel Kaynaklar Kullanarak Bir Üniversite Kampüsü İçin, Birleşik Isı, Hidrojen Ve Güç Sistemi Tasarlama” oluşturuyor.

Başvuru için son tarih 1 Kasım 2011.  Başvurular sektörden ve ABD Enerji Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Kazananlar para ödülünün yanında 3-7 Haziran 2012 tarihlerinde Toronto’da düzenlenecek olan Uluslar arası Hidrojen Enerji Konferansı’nda tasarımlarını sunacak. Tasarımlar ayrıca sektör dergilerinde yayınlanacak ve kazananlar sponsor firmalarda staj imkanı elde edecek.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için:

http://www.h2ucontest.org/

 
634 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.