Hendek MYO İnşaatını Gezdiler

11.02.2013

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay ve SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının inşaatını gezdiler.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Üstel, Hendek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yüksel, Hendek Belediye Başkan Ali İnci ve Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, Hendek Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan 17 bin 100 metrekare alana kurulacak olan Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu’nun inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Hendek Organize Sanayi Bölgesi’nde 17 bin 100 metrekarelik alanda inşası devam eden Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu tamamlandığında 15 bin 339 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 5 blok ve 3 kattan oluşacak yüksekokul, toplam 5 bin 113 metrekare tabana oturacak.

11/02/2013 – HM