Gök Gürültülü

Hazırlık Sınıflarında Spelling Bee Etkinliği

09.01.2019

Sakarya Üniversitesi Rektörlük Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Sınıflarında 1. Spelling Bee Yarışması düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Rektörlük Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlen Spelling Bee Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Çok heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmada, birinciler belli oldu. Yarışma sonunda katılımcılara hediyeleri ve katılım belgeleri verildi. Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar bu tür etkinliklerin öğrencileri olumlu yönde motive ettiğini bu yüzden bu tür etkinliklerin süreceğini ifade etti.

09.01.2017 – YC