Gök Gürültülü

Hayalimiz Olağanüstü Olanı Yapmak Değil, İyi Olanı Yapmak

23.10.2014

Çevre Köylere Yardım Topluluğu Sakarya Üniversitesi Kültür Kongre Merkezi’nde tanışma toplantısı düzenledi.

SAÜ İşletme Fakültesi Arş. Gör. Kazım Mert, topluluğun yaptığı çalışmaları slayt gösterileri ve videolarla destekleyerek anlattı. Sakarya ilinde bulunan komşu köylerdeki okullara yardım yaparak öğrencilerle birlikte keyifli vakit geçirdiklerini dile getiren Mert, “Biz bu işi maddi bir karşılık beklemeksizin sadece gönülden isteyerek yapıyoruz. Aynı zamanda güzel de vakit geçiriyoruz” diye konuştu.

Topluluğun hedefini, “Hayalimiz olağanüstü olanı yapmak değil iyi olanı yapmak” sözleriyle ifade eden Mert, video sunumuyla toplantıya son verdi.