Girişimsel Radyoloji Bölümü Sosyal Medyada

Girişimsel Radyoloji Bölümü Sosyal Medyada
10.07.2023
1.619
A+
A-

Dünyanın en büyük girişimsel radyoloji organizasyonu olan Avrupa Kardiyovasküler ve Girişimsel Radyoloji Derneği (CIRSE), kardiyovasküler ve girişimsel radyoloji alanında öğretim, bilim, araştırma ve klinik uygulama desteği yoluyla hasta bakımını iyileştirmeyi amaçlayan, kar amacı gütmeyen, eğitici ve bilimsel bir dernektir. Bu derneğin bir alt kuruluşu olan European Conference on Interventional Oncology (ECIO) Twitter ve LinkedIn sayfası üzerinden Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Girişimsel Radyoloji Bölümünü Doç. Dr. Onur Taydaş’ın paylaştığı vakalar eşliğinde tanıtıyor.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Girişimsel Radyoloji ünitesi Prof. Dr. Mehmet Halil Öztürk, Doç. Dr. Ömer Faruk Ateş, Doç. Dr. Onur Taydaş, Doç. Dr. Gürkan Danışan, Uzm. Dr. Mustafa Özdemir, araştırma görevlisi doktorlar, hemşire ve personelimiz ile birlikte ilimiz ve bölgemizdeki hastalara yedi gün yirmi dört saat esasıyla tüm girişimsel işlemleri gerçekleştirerek hizmet vermektedir.

Linkedin : https://at.linkedin.com/company/european-conference-on-interventional-oncology?trk=public_post_feed-actor-name


1.619 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.