Geyve MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Geyve MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
05.07.2018
2.628
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Geyve Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu‘nda gerçekleşen törene Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nermin Akyel, Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat Kurt,   akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Akademik başarı her zaman yeterli değildir

Törende konuşma yapan Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nermin Akyel, ‘’Öğrencilerimizi çok değerli, donanımlı bilgilerle hayata uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakarya Üniversitesi, Türkiye’de 3+1 Modeli diye bilinen farklı ve öncü bir uygulamalı eğitim modeli geliştirmiştir. Bu model ile öğrenciler okul aşamasında iş dünyasıyla tanışma fırsatını yakalamıştır. Sakarya Üniversitesi bu modeli ile uygulamalı eğitime öncülük etmiş durumdadır” diye konuştu.

Mezun olan öğrencilere tavsiyede bulunan Dr. Öğr. Akyel, ‘’Akademik başarı her zaman hayatta başarının öncüsü değildir. Hayatta başarılı olmak için bir takım değerlere sahip olmamız gerekiyor. Bu değerleri de sizlere en güzel haliyle verebildiğimizi zannediyoruz. Dürüst, çalışkan, üretken insanlar hayatta başarılı olurlar. Umarım bundan sonraki yaşamınızda ülkemiz için, aileniz için, kendiniz için en doğru olanı en güzel şekilde başarırsınız. Sizlere gönüllerinizce bir gelecek, sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi verildi. Emlak ve Emlak Yönetimi Programı öğrencisi İhsan Öz okul birincisi oldu. Tören, mezuniyet yemini ve kep fırlatılmasının ardından sona erdi.

04/07/2018 – HK

 
2.628 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.