Genel Kurul Toplantısına Büyük İlgi

Genel Kurul Toplantısına Büyük İlgi
14.10.2015
463
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Genel Kurul Toplantısı’na SAÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Genel Kurul Toplantısı, 13 Ekim Salı günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Endüstri Mühendisliği Topluluğu Yönetim Kurulu’nun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya SAÜ’lü öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı Ertuğrul Yılmaz toplantıda, her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen ‘Endüstri Mühendisliği Günleri’nin bu yıl “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” ana temasıyla düzenleneceğini belirtti. Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun öğrenciler ile iş dünyası arasında köprü kurmayı amaçladığını ifade eden Yılmaz, bu yıl 15’ncisi gerçekleştirilecek olan ‘Endüstri Mühendisliği Günleri’ programında, iş dünyasının önemli isimlerinin de katılımı ile sektörler, kariyer planlamaları gibi konuların ele alınacağını söyledi.

SAÜ Endüstri Mühendisliği Yönetimi’nde görev alan öğrencilerin topluluk ile tanışma anılarının anlatıldığı, ne gibi görevlerde yer aldıkları ve kendilerine sağladığı katkıların anlatıldığı toplantıda, bölüm fark etmeksizin Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilere Endüstri Mühendisliği Topluluğu’na üye olmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

14.10.2015 – KD


463 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.