Genç Hukukçuların Mezuniyet Heyecanı

Genç Hukukçuların Mezuniyet Heyecanı
05.07.2018
1.517
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Bilen, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan SAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, ‘’Mezun olan genç öğrencilerimiz ülkemizi ve hukuk alanını daha da ileriye götürecek olan kişilerdir. Meslek hayatınızda üniversitemizi çok iyi temsil edeceğinizden hiç şüphem yok. Mezunlarımızı canı gönülden kutluyor, başarılı bir gelecek temenni ediyorum’’ dedi.

Adaletin sağlanması için bilgili ve vicdanlı hukukçuların yetiştirilmesi gerektiğine değinen SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Bilen, ‘‘Mezun olan öğrencilerimiz uzun bir süreçten geçti. Hiçbir güç karşısında eğilmeyen bağımsız ve nitelikli hukukçularımız memleketin her köşesinde hizmet verecekler. Öğrencilerimizin geçtiği süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bir ömür boyu başarılı olmalarını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı Lutfi Dursun ise yaptığı konuşmasında, ‘‘Değerli meslektaşlarım gibi bizde bu sıralardan geçtik, şimdi mezun olma sırası genç arkadaşlarımda. Sizler için ayrı bir maraton başladı ve bu zorlu maratonda hepinize başarılar diliyor, daha iyi konumlara gelmenizi en içten dileklerimle temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi verildi. Fakülte birincisi olan Sinem Kara, ödülünü ve belgesini Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın’ın elinden aldı. Tören, Hukuk Fakültesi öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

05/07/2018 – BU


1.517 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.