Gelecek Zirvesi

Gelecek Zirvesi
11.04.2017
644
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye İç Denetim Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek olan ‘Gelecek Zirvesi’ 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Üniversite öğrencisi gençleri geleceğe daha donanımlı olarak hazırlamak amacıyla, TİDE- Türkiye İç Denetim Enstitüsü tarafından iki yılda bir düzenlenen Gelecek Zirvesi bu yıl Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. “Geleceği hisset, kendini farket, harekete geç teması ile düzenlenecek olan etkinlik, 21-22 Nisan tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İç Denetim profesyonellerinin meslek örgütü olan TİDE – Türkiye İç Denetim Enstitüsü tarafından düzenlenen Gelecek Zirvesi ile üniversite öğrencisi gençler, onları hayata hazırlayan akademisyenler ve iç denetim mesleğinin başarılı profesyonelleri ile buluşacak.

Gelecek Zirvesi etkinliği ile oluşturulan iletişim ve paylaşım platformunda, gerek iş ve meslek dünyasına ilişkin bilgi, deneyim ve geleceğe dair öngörülerin gerekse hayata ilişkin görüş ve önerilerin gençlere aktarılmasını sağlamak ve küresel alanda rekabet edebilecek yetkinlikte gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak hedeflenmektedir.

11.04.2017 – YC


644 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.