SAÜ’de “Geçmişten Renkli Melodiler” Konseri verildi

SAÜ’de “Geçmişten Renkli Melodiler” Konseri verildi
17.05.2024
455
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bahar Festivali kapsamında SAÜ Devlet Konservatuvarı katkılarıyla düzenlenen “Geçmişten Renkli Melodiler Konseri”, Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAIBU) Kadınlar Orkestrası’nın verdiği konserin müzik direktörlüğünü Savaş İnciroğlu üstlendi.

Konserde, Fatma Türer ve Selçuk Türer’in sergilediği tango dans performansı büyük beğeni topladı. Ayrıca “İnci Avcıları”, “A Woman In Love”, “Anlamazdın”, “Deli Mavi”, “Ben Yine Sana Vurgunum”, “Kim Bilir (Tı Eın Afto)”, “Kara Kara Gözler”, “Lüküs Hayat” ve “Mısırlou” gibi sevilen besteler seslendirildi.

Prof. Dr. Nilgün Sazak, Öğr. Gör. Gül Yıkılmaz ve Buse Ustaoğlu’nun solist olarak yer aldığı konserde keman, viyola, viyolonsel, piyano, flüt, saksafon ve klarnet gibi enstrümanların incelikle işlenmiş melodileri dinleyicileri büyüledi.

Etkinliğe, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Cenk Yılmaz katıldı.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatseverlere unutamayacakları anlar yaşattı.

Haber ve Fotoğraf: Deniz Ay Usta


455 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.