Game Jam 72 Saatte Oyun Geliştirme Yaz Etkinliği

11.08.2022

SAÜ Oyun Tasarım ve Geliştirme Öğrenci Topluluğu ‘2. Game Jam 72 Saatte Oyun Geliştirme’  etkinliği düzenledi.

Başlangıcı Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik üç gün sürdü. Etkinliğe video oyun geliştiricileri, 2D/3D artist, sfx artist, vfx artist ve oyun tasarımcıları katıldı. Game Jam Etkinliğinde katılımcılar, sınırlı süre içerisinde hem ekip hem de bireysel bir şekilde sürpriz tema üzerine oyun geliştirdi.

Etkinlik hakkında konuşan SAÜ Oyun Tasarım ve Geliştirme Öğrenci Topluluğu Başkanı Mert Harmankaşı, “Etkinliğimizde katılımcılar ekip çalışmasını tecrübe ederek, oyun geliştirme hakkında fikir edindiler. Game Jam hem herkesin deneyerek bir şeyler öğrenebileceği hem de keyifli zaman geçirebileceği bir etkinlik oldu.  Ayrıca gün sonunda katılımcılar öz geçmişlerine ekleyebilecekleri oyunlar geliştirdiler.” dedi.

Üç gün süren etkinliğin son günü Kahve Keyfinde gerçekleştirildi.