G-FAST’19 Ekipleri Final Sahnesinde

G-FAST’19 Ekipleri Final Sahnesinde
16.04.2019
814
A+
A-

Sakarya Teknokent  “G-Fast’19 Final” programı yarın yapılacak. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 14’te başlayacak etkinlikte finale kalan 13 ekip yarışacak.

Sakarya Teknokent olarak iş fikri sahibi girişimci adaylara G-FAST adında Girişimci Hızlandırma Programı sunmaktadır. Bu programa katılanlara Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde eğitimler verilmektedir.  Eğitim kapsamında iş modeli oluşturma, finansal kaynaklara erişim, yatırımcı sunumu hazırlama, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları, şirketleşme ve hukuki süreçler başlıklarında eğitimlerini tamamlayan iş fikri sahibi girişimciler, birebir mentorlük desteği ile fikirlerini olgunlaştırmaktadır. Hızlı gelişim kaydeden ve kilit performans göstergesi olan müşteriye erişebilmiş adaylar, final sahnesinde sunum yapmak üzere hazırlanmaktadır.

2019 yılı G-FAST – Girişimci Hızlandırma Programına 53 iş fikri, başvurusu alınmıştır.  Şubat 2019 tarihinde başlayan eğitimlere 27 ekip katılmış ve eğitimler 4 hafta boyunca yoğun bir şekilde devam etmiştir.  Yapılan elemeler sonunda 13 ekip finale çıkmaya hak kazanmıştır.

“G-FAST’19 FİNAL” Programına katılacak 13 ekip, yatırımcıları etkilemek ve çeşitli ödüllerin sahibi olabilmek için 17 Nisan 2019 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi – Salon 1’de final sahnesine çıkmak için yarışacaklardır. Böylece ödül ve yatırım alan girişimler, 1 yıl süreyle Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesindeki Kuluçka Merkezinde çalışmalarına devam edebileceklerdir.

16/04/2019 – Sakarya Teknokent


814 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.