Finalistler Belli Oldu

Finalistler Belli Oldu
17.04.2019
1.192
A+
A-

Öğrenci Ligi yarı final maçları 16 Nisan Salı günü oynandı. Maç sonuçlarına göre Hukuk Fakültesi ve İşletme Fakültesi takımları finale yükseldi.

Hukuk Üçledi Finale Çıktı

SAÜ Öğrenci Liginde bu sene hiç yenilmeyen Bilişim Bilimleri kaleci ve stoperlerinin olmaması nedeniyle Hukuk önünde başarılı olamadı. Hukuk Fakültesi Öğrencileri ise 2019 yılı öğrenci liginde oynadıkları maçlarda sadece agresiflikleri ile kötü puan alırken oynadıkları akıllı oyunlarla alkışı hak ettiler. Daha dakikalar 8’i gösterirken güzel bir hücumda Özgür fileleri buldu. Ardından dakika 30’da bu kez kaptan Hüseyin Atasoy takımını 2-0 öne geçirdi. Dakika 35’de Hasan Tunç’la Bilişim ümitlense de Özgür 77’de durumu 3-1 yaptı ve Hukuk adını finale yazdırdı.

Hukuk Fakültesi: 3         Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 1

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Hukuk Fak.: Oğuz*** Hüseyin*** Mustafa*** Akif*** Özgür*** Berat*** Servet*** Emre*** Sefa*** Ömer***

Antrenör : Oğuzcan Kutkan

Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak. : Murat** Ahmet** Caner** Hasan** Furkan** Sedat** Ali** Efsal** Burak** Melih**

Antrenör : Yücel Erdağ

Goller : Özgür Aytekin (8-77.dk), Hüseyin Atasoy (30.dk) (Hukuk Fak.), Hasan Tunç (35.dk) (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.)

Sarı Kart: Burak Çalışgan, Ali Ulvi Bayram (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Mustafa Yılmaz, Akif Albayrak, Servet Tuçi, Özgür Alptekin (Hukuk Fak.)

Kırmızı Kart: Sedat Tutucu oğlu (Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi)

 

İşletme Işıl Işıl Finale

Maçın başında güzel bir pozisyon bulan İlahiyat Arif Köse ile 1-0  öne geçti bu dakikan sonra toparlanan İşletmenin öğrencileri Bahadır Gülsuyu ile önce beraberliği yakaladı ve üstünlüğü ele geçirdi. Dalga dalga İlahiyat Fakültesinin üzerine gelen İşletmenin usta ayakları 2 gol daha atarak birinci yarı final maçının aynı skorunu elde ederek rakiplerini 3-1 yendi ve final biletini kazandılar.

İşletme Fakültesi: 3       İlahiyat Fakültesi: 1

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Ömer Akyıldız

İşletme Fak. : Bahadır*** Yakuphan*** Eyüp*** Osman*** Can*** Ahmet*** Furkan*** Jhonas** İbrahim*** Nurullah*** Abdulsamet***

Antrenör : Yalçın Yayla

İlahiyat Fak. : Emre** Kerem** Sinan** Ahmet** Usame** Murat** Arif** Halil** Abdulkadir** Ebubekir** Ali** Gaffur**

Antrenör : Kadir Saka

Goller : Arif Köse (10.dk) (İlahiyat Fak.), Bahadır Gülsuyu (20.dk), Jhonnas Camilluss (33.dk), Yakuphan Filicioğlu (44.dk) (İşletme Fak.)

Sarı Kart : Abdulkadir Aydoğdu (İlahiyat Fak.)


1.192 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.