Finalistler Belli Oldu

04.04.2019

PERSONEL LİGİ YARI FİNAL MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Liginde yarı final maçları 3 Nisan Çarşamba günü oynandı. Buna göre İdari Mali İşler Daire Başkanlığı ile İşletme Fakültesi takımları finale adını yazdırdılar.

Maç sonuçları şöyle:

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 5             Bilgi İşlem Daire Başkanlığı: 1

İşletme Fakültesi: 5        Fen Edebiyat Fakültesi: 2

Finalin İlk Adı İdari Mali İşler

2019 Yılı SAÜ Personel liginin iki iyi ve mücadeleci takımının kapışmasından Hakan Yılmaz’ın takımı galip çıktı. Hem de ne galibiyet bir birinden harika goller ve şahane bir oyun Oğuzhan Koçyiğit yarı final maçında bir birinden güzel iki gol atarak kahraman olurken maça işleri dolayısıyla gelemeyen Başkan Kasım Ulu’ ya da mutluluk yaşattı.

Bilgi İşlemde kaleyi koruyan ve SAÜ liglerinin gerçekten iyi kalecisi Tarık yine sahnedeydi ancak tek başına rakip oyuncuları durduramadı. O bir taraftan saha içinde saha dışında ise Seyit Rıza Kuşcu ve Ercan Koca’nın motivasyonları yetmedi maçı farklı skorla alam Mali İşler Dai. Başkanlığı finale adı yazdırdı.

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 5          Bilgi İşlem Daire Başkanlığı: 1

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Ömer Akyıldız

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: Ali*** Emre*** İbrahim*** Oğuzhan*** Hasan*** Mehmet*** Uğur*** Yaşar*** Murat***

Antrenör : Hakan Yılmaz

Bilgi İşl. Dai. Bşk. : Tarık** Hakkı** İsmail E** Kadir** Bilal**** Yusuf Alp? İsmail K** Mertkal**

Antrenör: Seyit Rıza Kuşcu

Goller : Oğuzhan Koçyiğit (3-60.dk), Hakan Yılmaz (70.dk), Emre Bayrak (75.dk), Murat Çorapçı (80.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), İsmail Kurtuldu (32.dk) (Bilgi İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Yusuf Alp (Bilgi İşl. Dai. Bşk.)

İşletme Uygun Adım Finale

SAÜ Personel liginin gediklisi İşletme Fakültesi klasik ve geleneksel olanı yaptı yine adını finale yazdırdı. Baştan sona mücadele içinde oynanan oyundan yine farka giden İşletme olurken yarı finalin yıldızı 3 gol atan ve her golden sonra işte İşletmeli Ronaldo bur da diyen Abdullah Talha Genç oldu. Gerçekten gol koklayan ve bize göre sağ kanttan aldığı her topu olumlu kullandı attığı kadarda keleci kurtardı ama tam 5 gol atan İşletme finalde İdari Mali İşl. Dai. Bşk. Rakibi oldu.

İşletme Fakültesi: 5       Fen Edebiyat Fakültesi: 2

Yer: Kampüs Arena        Hakem: Ömer Akyıldız

İşletme Fak. : Mevlüt*** Selami*** Abdullah*** Rıdvan*** Mustafa Y*** Halil*** Özgün*** Mustafa A*** Umut***

Antrenör : Yalçın Yayla

Fen Edebiyat Fak. : Celal** Ahmet** Mehmet** Hami** Erkan** Murat** Halit** Fehmi** Orhan** Ertuğrul**

Antrenör : Hakan Yakut

Goller : Abdullah Talha Genç (10-50-83.dk), Rıdvan Kalaycı (33.dk), Mustafa Yıldırım (78.dk) (İşletme Fak.), Hami Gündoğdu (25-65.dk) (Fen Edebiyat Fak.)