Ferizli Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Verdi

Ferizli Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Verdi
07.07.2018
1.488
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu’nun 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli MYO Müdürü Doç. Dr. Adil Başoğlu, Ferizli ilçe protokolü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, açılış konuşmaları ile devam etti.

Ferizli MYO Müdürü Doç. Dr. Adil Başoğlu, konuşmasında bu yıl Ferizli MYO’nun 10’uncu mezunlarını verdiğini dile getirerek, “Sevgili aileler, iki sene önce bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınıza en az sizler kadar özen gösterdiğimizi bilmenizi isterim. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en mutlu gününde burada toplandık. Sevgili gençler, mezun oldunuz, ancak eğitim öğretim hayatınızın sonlandığını asla düşünmeyin. Öğrenmek, yaşam boyu yeni yeterlilikler kazandırarak ve sürekli gelişerek devam edecektir. Sizlere Ferizli Meslek Yüksekokulu kapısı her zaman açıktır. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Yolunuz, bahtınız ve ufkunuz açık olsun” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da konuşmasında öğrencilere mezuniyetlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Gençlerimize bundan sonraki hayatlarında aileleriyle birlikte başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere belgelerinin ve diplomalarının verilmesiyle devam eden tören, mezuniyet yemini ve öğrencilerin keplerini fırlatmalarıyla sona erdi.

07-07-2018 / ST


1.488 kez görüntülendi.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.