Sisli

Fen Edebiyat Fakültesi ve BESYO’da Mezuniyet Heyecanı

08.07.2014

Sakarya Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezuniyet törenleri yapıldı.

BESYO Stadında yapılan törenlerde 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile öğretim üyelerinin de katıldığı törenlerde mezun öğrenciler, sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Törenler dereceye giren öğrencilerin ödül almasının ve kep atma töreninin ardından sona erdi.

08/07/2014 – ST