Hafif Yağmur

Etkin İletişim ve Beden Dili

17.01.2019

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Etkin İletişim ve Beden Dili” isimli bir eğitim düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitime Öğr. Gör. Serhat Demirel konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasına iletişimin tanımını yaparak başlayan Öğr. Gör. Serhat Demirel, iletişimin bir sanat olduğunu söyledi. İletişimin unsurlarına da değinen Öğr. Gör. Demirel, iletişim için gerekli unsurların kaynak, mesaj, kanal, alıcı ve geri bildirim olduğunu anlattı.

Öğr. Gör. Serhat Demirel konuşmasında, Anlatım Bozukluğu, Beden Dili, Diksiyon, Vurgu ve Tonlama konularına da değindi.

17.01.2019 – YC