Endüstri Mühendisliği Staj Oryantasyon Eğitimi

08.11.2023

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Endüstri Mühendisliği tarafından düzenlenen staj oryantasyon eğitimi SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.Oryantasyonun temel amacının UMDE programı başta olmak üzere staj 1, staj 2 ve ara dönem staj programları hakkında öğrencileri bilgilendirmek olduğu belirtildi. Program açılışı Endüstri Mühendisliği Staj Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Seher Arslankaya tarafından gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Arslankaya konuşmasında, saha çalışmasının ve staj programlarının öneminden bahsetti. Pek çok öğrencinin staj dönemlerinde yaşamış oldukları sorunların en başında staj dosyası doldurma, staj kurumunu değiştirme ve staj ders seçimi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
Arslankaya “Stajın en önemli noktası kesikli çalışma yapan devlet kurumları veyahut özel kuruluşlarda gerçekleştirmek, öğrenci üretim sürecinin bütün noktalarında bulunmalı” diye ekledi.

Haber- Fotoğraf : Baki Burak ATAK