Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi Toplantısı

22.05.2012

Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi (EBS) Toplantısı 23 Mayıs Çarşamba günü Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulanacak olan yeni ders planlarının hazırlanma çalışmaları tamamlanma aşamasındadır.

Bu safhada EBS’deki planların içeriklerinin de (Amaçlar, Ders Öğrenim Çıktıları, Ölçme-Değerlendirme, AKTS Yükleri vb. ) gözden geçirilmesi ve tüm dersler için güncellenmesi gerekmektedir.

Bu çerçevede yapılacak çalışmalar için görüş ve bilgi paylaşımı amacıyla 23/05/2012 Çarşamba günü Saat: 14:00’de Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1 salonda toplantı yapılacaktır.

Toplantıya; Rektör/Rektör Yardımcısı, Dekan/ Dekan Yardımcısı, Müdür/ Müdür Yardımcısı, Fakülte- Yüksekokul ve Konservatuar Bölüm Başkanı/ Bölüm Başkan Yardımcısı/ABD Başkanı, Fakülte- Yüksekokul ve Konservatuar Birim Kalite Elçileri ve MYO Kalite Elçileri,  Öğrenci Konseyi Temsilcileri katılacaktır.

21/05/2012 // Rektörlük