Educaturk Sakarya Yüksek Öğretim Günleri

Educaturk Sakarya Yüksek Öğretim Günleri
08.05.2014
460
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Boyut Group işbirliğinde düzenlenen Educaturk Sakarya Yüksek Öğretim Günleri’ne katıldı.

Sakarya’da ilk defa düzenlenen Educaturk Sakarya Yüksek Öğretim Günleri, Elmas Garden Inn Hotel’de gerçekleştirildi. 22 üniversitenin yer aldığı eğitim fuarında, lise öğrencilerine üniversite görevlileri tarafından üniversitelerin fırsatları, katkıları ve eğitim anlayışlarından bahsedildi. Fuarı ziyaret eden öğrenciler, burada üniversite seçimi konusunda da bilgilendirildi.

İki gün süren eğitim fuarına 84 liseden 5 binin üzerinde öğrenci katıldı. Sakarya Üniversitesi’nin eğitim faaliyetleri, fakülteleri ve imkânları hakkında bilgi alan öğrenciler, fuar ziyaretinin yanı sıra eğitim uzmanlarıyla da bir araya gelme fırsatı buldular. Fuarın ikinci gününde Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Zengin, burada Sakarya Üniversitesi’ni tanıtıcı bir seminer verdi.

Çok sayıda öğrenci ve akademisyenin ilgi gösterdiği eğitim fuarında, katılımcılara Sakarya Üniversitesi ile ilgili görsel ve yazılı tanıtım materyalinin yanı sıra akademik birimleri hakkında da tanıtıcı bilgiler verildi.

08/05/2014 – GG


460 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.