Gök Gürültülü

Education Fair in Baku

07.05.2014

Sakarya University members attended Education Fair organized with the cooperation of Empati Group and English Time in Azerbaijan.

18 university representatives from America, England, Russia, Switzerland, Dubai, Jordan, Georgia, Poland, Lithuania and Turkey attended the fair which was held in Baku on May 3-4. Sakarya University was represented by Communication Coordinator Inst. Şebnem Ceylan Apaydın and Director of International Relations Office Neriman Kanbur.

Before the fair, SAU members visited Baku 279 Numbered High School which was elected as the best school of Azerbaijan in 2012. SAU Team made a presentation introducing SAU and gave information related to studying opportunities in the university. School Director Oktay Samadov who is Former Azerbaijan Parliamentarian and Former Member of Education Commission expressed his gratitude. Director Samadov stated “There are lots of students who want to study in Turkey. Therefore, this visit is really helpful for our school.”