Dünyanın Önde Gelen İsimleri SAÜ’de Buluşacak

Dünyanın Önde Gelen İsimleri SAÜ’de Buluşacak
12.10.2015
677
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Uluslararası – Disiplinlerarası Kadın Çalışmaları Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.

İlki 2009 yılında düzenlenen Uluslararası – Disiplinlerarası Kadın Çalışmaları Kongresi’nin ikincisi Sakarya Üniversitesi Kadın, Aile, Sağlık ve Sosyal Merkezi (SAÜKAM) ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Kadınların güçlendirilmesine yönelik multidisipliner yaklaşım ile düzenlenecek kongrede, kadın ve adalet; kadın ve siyaset; kadın ve şiddet; kadın ve liderlik; kadın ve girişimcilik; kadın ve sanat; kadın ve toplumsal cinsiyet; kadın ve medya; kadın ve din; kadın ve sağlık; kadın ve teknoloji konuları masaya yatırılacak.

Ülkemizde kadınların güçlendirilmesine yönelik yapılan çalışmalara akademik düzeyde katkı verebilmeyi amaçlayan Kongrede uluslarası paydaşlarla birlikte ülkemizde ve dünyada yapılan çalışmalar paylaşılacak. Kongreye, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler,bürokrasi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanısıra alanında lider uluslararası konuklar katılacak.

Kongreye gönderilen bilimsel araştırmalar, kongre kitapçığında tam metin olarak basılacak.  Kongre için son bildiri özeti gönderme tarihi 23 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Kongreye bildiri sunumu ile ve dinleyici olarak katılım Sakarya Üniversitesi personeline ücretsiz olacak.

12/10/20145 – HAY
677 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.