Dünya Engelliler Haftası Etkinliği

Dünya Engelliler Haftası Etkinliği
11.05.2018
1.355
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Dünya Engelliler Haftası kapsamında, Engelli Anneleri, Çocukları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ile birlikte bir sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirdi.

Sapanca Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nda ve Sapanca Aktar Engelli İlkokulu’ nda eğitim gören engelli öğrenciler ile anneleri, Sakarya’da ve Sapanca’ da ikamet eden çok sayıda engelliyle birlikte Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve liseli öğrenciler gün boyu eğlendiler.

Engelli Anneleri, Çocukları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Yeşim ÖZÜTOK, “Kendisinin de engelli annesi olduğunu çekilen sıkıntıların ne denli büyük olduğunu annelik duygusunun ve sahipliğinin her türlü güçlüğü yenebileceğini dile getirerek engelli annelerinin yanında olduğunu vurguladı. Kendilerine her zaman yardımcı olan, İlçede engellilerin hayatlarının kolaylaştırılması için çok önemli çalışmalar yapan Sapanca Belediyesi’ ne, Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümüne ve destek verenlere teşekkür etti”.

Engelli olmalarına rağmen sosyal hayatın içerisinde olmak için mücadele veren yetenekli öğrenciler ile Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin akrobosi performansları, dans gösterileri, şarkı ve oyunları izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

11/05/2018 – HAY


1.355 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.