Dünya Barışı İçin SAÜ’de Buluşacaklar

Dünya Barışı İçin SAÜ’de Buluşacaklar
06.08.2015
547
A+
A-

Ulusal Ajans’ın desteği ile düzenlenen ‘Herkes için Herhangi Biri’ isimli proje İtalya, Ermenistan, İngiltere ve Türkiye'den toplam 40 gencin bir araya gelmesiyle Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

AB Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans'ın hibe desteğindeki Whoever for Everyone (Herkes için Herhangi Biri) adlı proje 7-14 Ağustos, 2015 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi'nde İtalya, Ermenistan, İngiltere ve Türkiye'den toplam 40 gencin bir araya gelmesiyle gerçekleştirilecek.

Kendilerini ‘We Are’ olarak adlandıran proje ekibi Galatasaray, Sakarya, Hacettepe, Selçuk üniversitelerinden 6 kişiden oluşuyor. Sakarya Üniversite’sinde bir araya gelen  ekip ulusal ajans tarafından ‘Whoever For Everyone’ adlı projelerine 2014 yılında onay aldı.  Yerel ve ulusal bir çok projede yer alan  yürütülmesine destek sağlayarak profesyonellik kazanan ‘We Are’ ekibi bununla birlikte ilk kez kendileri tarafından yazılan uluslararası  düzeyde gerçekleşmesi planlanan projeye imza attı.

Yola çıkış sebebi; din, dil, ırk gibi ayrımcılığı yapılan unsurları ortadan kaldırarak dünya barışına katkı sağlamak ve çeşitli tabuları yıkmak olan proje kapsamında farklı workshoplar, oturumlar, flashmob, speakup, şehir turu, kültür gecesi ve benzeri bir çok aktivite düzenlenecek.

Projenin en önemli hedefi, çeşitliliğin renklilik olduğunu ortaya koymak olarak belirlendi. 

06/08/2015 – YC


547 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.