Doç. Dr. Yılmazer’den Öğretmenler Günü Ziyareti

27.11.2015

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, öğretmenler günü dolayısıyla Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’e günün anlamına binaen çiçek takdim eden Başkan Doç. Dr. Aydın Yılmazer, hocaların ve görevli personelin öğretmenler gününü tek tek kutlayarak eğitimle ilgili bilgiler aldı. Yüksekokulun sorunlarının giderilmesinde kısa zamanda büyük mesafe alındığını belirten Doç. Dr. Yılmazer, yemekhane ve kantinin en kısa zamanda faaliyete geçmesi için çalışmaların takipçisi olduğunu dile getirdi.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen de, Başkan Yılmazer’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Sapanca’nın sosyokültürel gelişimini önemsediklerini, bunun için Sapanca Belediyesi ile işbirliği içinde çalışarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

27-11-2015 – ST