Doç. Dr. Kırlangıçoğlu, COST Projesine Kabul Edildi

Doç. Dr. Kırlangıçoğlu, COST Projesine Kabul Edildi
04.03.2024
505
A+
A-

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Kırlangıçoğlu, COST (European Cooperation in Science and Technology) CA22116 aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak kabul edildi.

SAÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Kırlangıçoğlu, COST Aksiyonu “CA22116 – The Great Leap. Multidisciplinary Approaches to Health Inequalities, 1800-2022 (GREATLEAP)” projesine çalışma grubu üyesi olarak kabul edildi. 18 Ekim 2027 tarihine kadar sürecek proje, Avrupa ile ötesindeki bölgeler ve ülkelerdeki sağlık eşitsizliklerinin köklerini ve itici güçlerini daha iyi anlamak için tarihsel bir perspektiften benzersiz, multidisipliner bir yaklaşımı benimsiyor.

Proje ekibi; tarih, sosyal bilimler, yaşam bilimleri ve epidemiyoloji alanlarında geniş bir akademik uzmanlık yelpazesini içermekte ve istatistik ofisleri ve ulusal arşivler de dahil olmak üzere üniversite, araştırma, hükümet, uluslararası sağlık enstitüleri ve kuruluşlarını kapsıyor.


505 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.