Diş Hekimliğinden Kariyer Söyleşisi

20.12.2019

Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Genç Girişimciler Topluluğu tarafından “Kariyer Söyleşisi” düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen söyleşiye Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Akın, Dentgroup Yöneticisi diş hekimi Neşve Kayabaşoğlu ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Neşve Kayabaşoğlu konuşmasında diş hekimliği okuyan öğrencilere yönelik bilgi verirken, geçmiş yıllarda yaşadığı tecrübelerinden yola çıkarak önerilerde bulundu. Kayabaşoğlu, diş kliniğinin nasıl açıldığı, nasıl bir strateji uygulamaları gerektiği, hasta memnuniyeti, klinik işletmeciliği ve yöneticiliği konularından bahsederek, nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine dair bilgiler verdi.

20.12.2019/ Neslihan Açıkgöz