Rüzgarlı

Din Eğitiminde Materyal Geliştirme Sergisi

04.05.2018

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından ‘Materyal Geliştirme Sergisi’ açıldı.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4’ncü sınıf öğrencileri tarafından Prof. Dr. Osman Titrek ve Doç. Dr. Mustafa Bayrakçı danışmanlığında, Materyal Geliştirme Dersi kapsamında hazırladıkları materyallerden oluşan sergi, İlahiyat Fakültesi’nde açıldı.

Serginin açılışına İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman ve bazı öğretim üyeleri katıldı. Din eğitimiyle ilgili konuları görsel, işitsel olarak tanıtmak ve öğrencilerin organizasyon, iş birliği ve yaratıcılık becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlanan materyallerden oluşan sergi, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ziyaret edilerek ilgiyle karşılandı.

Öğrenciler, hazırladıkları materyalleri gün içerisinde ziyaretçilere tanıtarak materyallerin konusu, amacı ve içeriği hakkında bilgiler verdi.

Sergiyi organize eden öğretim üyeleri ve öğrenciler, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolaya teşekkürlerini iletti.

04.05.2018 – YC