‘Dijital Korsana Dur De!’ Projesinin Reklam Filmi Yayınlandı

18.10.2019

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinin oluşturduğu Dijital İletişim Araştırmaları Platformu (DİA) tarafından yürütülen ve AB tarafından fonlanan “Dijital Korsana Dur De!” projesinin reklam filmi yayınlandı.

Telif Hakları Genel Müdürlüğü, MESAM ve MÜYAP gibi kültür endüstrisinin önemli kuruluşları ile yapılan görüşmeler neticesinde nitel veriler toplandı. Toplanan verilen ışığında reklam filminin senaryosu ve mesajı DİA ekibi tarafından oluşturuldu. Çekim ve kurgu aşamasından sonra reklam filmi son halini aldı.

Proje destekçisi kurumların resmi iletişim kanalları üzerinden de yayınlanacak olan reklam, aynı zamanda sosyal medyada sponsorlu reklamlar aracılığıyla yaygınlaştırılacak. Proje kapsamında oluşturulan bu reklam filmi aracılığıyla telif hakları farkındalığı oluşturulmaya çalışılacak.

18-10-2019 / ST