‘Demokrasi Mücadelemizde Başörtüsü’ Konferansı

‘Demokrasi Mücadelemizde Başörtüsü’ Konferansı
16.04.2013
585
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Maliye Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Mücadelemizde Başörtüsü’ isimli etkinliğe Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Maliye Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Mücadelemizde Başörtüsü’ isimli etkinlik SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa, Akil İnsanlar Grubunun Marmara Bölgesi üyesi seçilen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı. Çözüm süreci ve Akil İnsan meseleleri hakkında geniş çaplı mesajlar ve bilgiler verdi.

Marmara Bölgesi Akil İnsan Listesinde

63 Akil İnsanın Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görevlendirdiğini belirten Ahmet Gündoğdu, “Ben ve birkaç arkadaşımız Marmara bölgesinde çözüm sürecini halka anlatmak üzere görevlendirilmiş bulunuyoruz. Hiçbir zaman gönülden inanmadığımız bir çalışmayı desteklemedik, desteklemeyeceğiz.” Diye konuştu.

Halk Çözüm Sürecine Yüzde Doksan Dokuz Destek Veriyor

Çözüm sürecini halkın yüzde doksan dokuzunun desteklediğine değinen Gündoğdu, “Destek vermeyenler sadece birkaç siyasi liderden başka kimse değil. Siyasi partiler tabanlarıyla çelişmektedirler. Halka kulak verip neyi desteklemeleri gerektiğini görmeliler” dedi. Sürecin olumlu tamamlanması halinde kazananın yalnızca Türkiye halkı olacağını belirten Gündoğdu, “Biz bunca zaman silah tüccarların, savaş yanlılarının terörden ne gibi çıkarları olduğunu düşünüp durduk. Artık bu sorunu nasıl çözebiliriz diye düşünüyoruz. Burada kazanan bizim dışımızda hiç kimse olmayacaktır. Kardeş halklar kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Devlet Gerektiğinde Sevip, Gerektiğinde Dövemez

Yıllarca bu halka devlet gerektiğinde sever, gerektiğinde döver diye anlatıldı diyen Gündoğdu, “Artık devlet halkın isteklerine göre şekilleniyor. Kimseyi zorla hizaya sokamıyor. Bir sivil itaatsizlik söz konusu. Devlet halkına zorla bir şey yaptıramaz” dedi. Gündoğdu, ‘Gözlerimiz farklı ama gözyaşlarımızın rengi aynı’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

16/04/2013 – CP
585 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.